Opinie klientów

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów, zejdź na dół strony i dodaj swoją opinie

Dodaj swoją opinię

KomentowałJoanna | 2015-12-23

Ukończyłam Szkolenia z Masaży Orientalnych, dużo praktyki w kameralnej grupie pozwala na przyswojenie przekazywanych umiejętności. Szkoleniowcy z dużym poczuciem humoru co niweluje ewentualny stres i skrępowanie - gorąco polecam

KomentowałZuzanna | 2015-11-25

Świetna atmosfera i pełen profesjonalizm - idealne szkolenia dla kochających Orient - polecam :-)

Komentowałkamil morawiak | 2013-10-31

Byłem na jednym kursie (masaż gorącymi kamieniami) i podoba mi się sposób prowadzenia i kompetencje Dawida.

KomentowałJustyna b-stok | 2013-10-31

Polecam szkolenia Terapia kobiet w ciąży. Dużo wiadomości, pełen profesjonalizm prowadzących, a do tego miła atmosfera.

KomentowałDorota | 2013-10-31

Odbyłam w Spasji szkolenie dietetyczne " Żywienie dzieci od niemowlęcia do nastolatka". Bardzo dobrze zorganizowany czas instruktorki, pełny profesjonalizm, ogromna wiedza, świetnie przekazana, sprawiła ,że szkolenie to sama przyjemność. Przemiło spędzony czas.
Polecam to szkolenie, nie dla" papierka", ale dla wiedzy, szczególnie dla mam dzieci w każdym wieku.

KomentowałBartek | 2013-10-31

Ukończyłem kurs terapii mięśniowo-powięziowych punktów spustowych i mimo trochę złego samopoczucia w weekend:) wyniosłem wiele cennych informacji i poznałem ciekawych ludzi:) Serdecznie pozdrawiam, polecam i już szykuje sie na kolejne kursy:)

KomentowałBeata | 2013-10-31

Polecam kurs terapia kobiet w ciaży, rewelacja, tyle różnych informacji, 4 dni intensywnej nauki, dodatkowo super atmosfera. Dziękuję

KomentowałBasia | 2013-08-19

Polecam szkołę Spasja, odbyłam kilka kursów z zakresu masażu. Dobra jakość i cudowna atmosfera, wspomnienia zostaną do końca życia. W tej chwili mieszkam za granicą ale mam nadzieje na więcej - kiedyś. 

KomentowałAleksandra | 2012-11-05

Witam, dzisiaj ukończyłam całe 4 dni kilkuczęściowego kursu dotyczącego kobiet w ciąży i połogu. Spodziewałam się jak to zwykle bywa, że zapłacę za "papier" ,a nie umiejętności, jakież było moje zdziwienie gdy już po pierwszym dniu zobaczyłam że to nie przelewki , bo w tej szkole od recepcji po prowadzących widać sumienność w prowadzeniu zajęć ,profesjonalizm, zaangażowanie i pasję ludzi , którzy także są praktykami i mają naprawdę dużo do zaoferowania. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

KomentowałEwa | 2012-10-30

Odbyłam niedawno szkolenie z masażu wyszczuplająco-antycellulitowego. Szkolenie przebiegło w bardzo miłej atmosferze, Dawid mistrz w swoim fachu, potrafi zarazić swoja pasją, bardzo dobre podejście pedagogiczne i zaangażowanie. Ciesze się, że wybrałam ta właśnie szkołę.

KomentowałKasia | 2012-10-26

Super szkolenie. Punktualnie, w sposób zorganizowany, żadnego improwizowania. Wszystko z uśmiechem. Cieszę się, że Spasja daje skrypty szkoleniowe. Można się skupić na teorii bez konieczności notowania. I potem część praktyczna. Czułam wychodząc ze Spasji, że następnego dnia mogłabym już masować kamieniami. Polecam!

KomentowałJola | 2012-06-11

Witam jestem bardzo zadowolona z kursu masażu stemplemi ziołowymi. Wszystkim serdecznie polecam. Spasja to nie tylko nauka ale także pełne zaangażowanie oraz świetnie spędzony czas.
Pozdrowionka dla wszystkich z AWF Wroclaw

KomentowałEwa | 2012-06-06

Brałam udział w kursie masaż bańkami ogniowymi.
Szkolenie bardzo ciekawe , miła atmosfera, bardzo dużo cennych rad.

Zamierzam uczestniczy w kolejnych szkoleniach .
Serdecznie polecam .

KomentowałPaweł | 2012-04-25

Brałem udział w kursie masaż wyszczuplający. Jestem bardzo zadowolony, bardzo dużo cennych i nowych informacji. Wiem jak powstaje cellulit :) Wszystkim serdecznie polecam. Spasja to nie tylko nauka ale także sympatycznie spędzony czas.

KomentowałPrzemek | 2012-04-09

bralem udzial w rozszerszonym szkoleniu przekluwania ciala. na pewno zaskoczeniem bylo dla mnie jak wiele przekluc moglem zrobic na modelach. szkolenie odbylo sie w milej atmosferze. goraco polecam. lepszego kursu nie znalazlem w polsce

Komentowałmilosz | 2012-03-15

Wydaje mi sie ze ludzie którzy Tworzą Pasje naprawde wiedza co robią, i ją maja. Dawid dziekuje za cierpliwość i profesjonalizm.słowo Dla przyszlych kursantów Spasji naprawde warto pozdrawiam

KomentowałIrena | 2012-02-27

Jestem bardzo zadowolona z kursów jakie odbyłam ostatnio w SPASJI ( kompleksowa terapia wyszczuplająca i masaże i zabiegi pielęgnacyjne)
Ujęło mnie przede wszystkim duże zaangażowanie prowadzącego Dawida , jego wysokie umiejętności praktyczne, cierpliwość, pozytywne nastawienie i poczucie humoru.Życzę dalszego rozwoju i wysokich lotów!. Polecam tym, którzy stawiają na praktykę!

KomentowałIrena | 2012-02-27

KomentowałAnna | 2012-02-16

Bardzo profesjonalne podejście,wyszkolona kadra,miła atmosfera,dużo przydatnej wiedzy przekazanej w przystępny sposób.gorąco polecam!

KomentowałMariola | 2012-02-09

W ostatnim czasie brałam udział w kursie gorącymi kamieniami i jestem pozytywnie zaskoczona ponieważ grupa była kameralna iinstruktorka miała dla nas dużo czasu. Wyniosłam z tego kursu badzo duo i chętnie skorzystam z Waszej oferty.

KomentowałSylwia | 2012-01-30

Polecam szkolenia w Spasji, przekazywanie wiedzy teoretycznej i praktycznej w milej atmosferze, profesjonalnie no i cierpliwie :-) Pozdrawiam serdecznie i bede polecala Panstwa Osrodek z czystym sumieniem wsrod znajomych.

KomentowałAnna | 2012-01-20

Bardzo się cieszę, że organizujecie szkolenia wieczorowe bo w ten sposób mogłam wziać w nich udział i nie musiałam brać urlopu w pracy.

Jestem bardzo zadowolona i czekam na następne :)

KomentowałANNA M | 2011-11-20

Bardzo gorąco polecam ten gabinet. Profeska na najwyższym poziomie. Miła i przyjazna atmosfera. Dobrze tam się czuje.

KomentowałDominika :) | 2011-11-16

Miałam przyjemność odbyć szkolenie z BODY PIERCINGU w centrum SPASJA, szczerze jestem bardzo zadowolona, dużo wyniosłam wiedzy a przede wszystkim umiejętności w temacie przekuwania ciała ludzkiego. Po tym kursie posiadam jeszcze większą chęć wykonywania tych zabiegów. Atmosfera naprawdę przemiła, a szczególnie chcę podkreślić pełen profesjonalizm prowadzącego kurs. Zajęć praktycznych było naprawdę sporo, wykonałam przekłucia których po części się obawiałam, a teraz mogę powiedzieć że już się nie boję :). Nigdzie w Polsce raczej nie znajdzie się takie szkolenie by było z tak dużą ilością modeli, także dziękuję i pozdrawiam serdecznie Dawida i Anię, do zobaczenia :)

KomentowałEdyta K. | 2011-11-04

Witam,
Miałam przyjemność uczestniczyć w kursie masażu GORĄCYMI KAMIENIAMI, polecam wszystkim bo jest to naprawdę rewelacyjny sposób na relaks...profesjonalizm i przyjemna atmosfera to atuty SPASJI, dlatego warto wybrać się tam w celu poszerzenia zakresu swojej wiedzy ;)

KomentowałIza | 2011-10-21

Była to dla mnie niebywała okazja zdobycia wiedzy. Doświadczenie to na pewno wpłynie pozytywnie na mój dalszy rozwój. Super atmosfera, wspaniali ludzie,rewelacyjne szkolenia, profesjonalnie,rzetelnie i z jakim poczuciem humoru :D pozdrawiam was serdecznie do szybkiego zobaczenia.Polecam!!!

KomentowałBasia | 2011-09-23

Szczerze polecam Ogólnopolskie Centrum Szkoleniowe - SPASJA!!!! Profesjonalizm!!! ... niesamowicie przyjazna atmosfera! Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu masazu bankami :) dziekuje slicznie i jeszcze raz goraco polecam!

KomentowałDagmara | 2011-09-22

Witam Serdecznie polecam szkolenie z baniek chińskich. Profesjonalna metoda zapewnia 100% zadowolenie klientek. Poza tym miła atmosfera. Naprawde warto.

KomentowałAgnieszka | 2011-09-20

W miłej atmosferze profesjonalne szkolenie :) Polecam !!!

KomentowałSławek | 2011-09-19

Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia "Terapia i masaż bańką chińską". Miła atmosfera, ciekawie prowadzone zajęcia, wyczerpujące materiały szkoleniowe i ogromny profesjonalizm prowadzącego. Szczerze polecam!

KomentowałKrystyna Maciąg | 2011-09-13

Bardzo polecam wszystkim Państwu kurs masaży orientalnych. Szczególnie spodobał mi się masaż goracymi kamieniami.

Pozdrawiam organizatorów.

KomentowałIsabella | 2011-07-22

Kurs Szkolenie Body PIERCINGU u Davida , to najlepsza opcja w POLSCE :) jestem bardzo zadowolona !!! tylu zywych modeli nie ma nigdzie indziej , a najwazniejsze sa zajecia praktyczne, wiec nawet sie nie zastanawiajcie, bo nigdzie nie znajdziecie takiej oferty!

KomentowałSylwia | 2011-06-28

Polecam firmę SPASJA! Kursy są bardzo profesjonalnie prowadzone, panuje miła atmosfera, a prowadzący ma dobre podejście do kursantów. Ponadto kursy są w dobrej cenie!
Pozdrawiam :)

KomentowałMonika.g | 2011-06-27

Odbyłam szkolenie Body Piercingu i serdecznie polecam!! Pan Dawid dbał o każdy szczegół, świetna atmosfera i pełen profesjonalizm, rewelacja! Jestem bardzo zadowolona.

KomentowałMonika | 2011-06-27

Serdecznie polecam szkolenie Body Piercingu! Jestem bardzo bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm ze strony Pana Dawida, dbałość o każdy szczegół! Rewelacja.

KomentowałGosia | 2011-06-20

Po ukończeniu kompleksowego kursu masażu pielęgnacyjnego z czystym sumieniem mogę polecić Spasję. Duży plus za elastyczność i indywidualne dopasowanie do kursantów. Rzetelnie i bardzo przystępnie przekazana wiedza, oraz połączenie różnych technik sprawia, że każdy poznany masaż staje się unikatowym rytuałem. Dodatkowo, miła atmosfera i poczucie humoru Dawida sprawia, że nauka jest czystą przyjemnością. Firma bezkonkurencyjna, na 100% jeszcze wrócę!

KomentowałAnetta | 2011-06-12

Masaż chińską bańką-szkolenie konkretne i niezwykle rzetelne.Holistyczne podejście do pacjenta-wielki plus!!!Należy wspomnieć o barrrdzo miłej atmosferze podczas kursu Gorąco polecam Spasje:)
Dzięki Dawid!

KomentowałMaria | 2011-05-25

Masaż kobiet w ciąży.
Mimo że byłam jedyną zapisaną na to szkolenie osobą, nie zostało ono odwołane i zajęcia odbyły się specjalnie dla mnie. Bardzo przyjemnie, profesjonalnie i wyczerpująco przedstawiony temat masażu relaksacyjnego i klasycznego dla kobiet ciężarnych, w różnych pozycjach; nie zabrakło ani teorii ani praktyki. Wielkie podziękowania dla Spasji za indywidualne podejście, zaangażowanie i przekazaną wiedzę.

KomentowałZbyszek | 2011-05-07

Odbyłem kurs kompleksowa terapia wyszczuplająca, ktory skladal sie z wielu szkoleń od dietetyki po nauke profesjonalnego drenażu limfatycznego,w ciagu 2,5miesiąca nauczylem sie prefesjonalnego podejscia do problemu otyłości u swoich biezacych i przyszlych klientow, uswiadomilem sobie ze sama umiejetnosc masazu kalsycznego to za malo...
Mysle ze pieniądze za kurs szybko sie zwrócą,
dzieki Dawid

KomentowałKarolina | 2011-05-05

Odbyłam szkolenie z masażu kobiet w ciąży i Shantala. Super atmosfera i profesjonalne podejście. Gorąco polecam.

KomentowałAgata | 2011-04-21

Odbylam kurs body piercingu,na ktory przylecialam z Londynu i okazalo sie ze na prawde warto.Kurs okazal sie niesamowicie potrzebny dla mnie poniewaz poszezylam wiedze teoretyczna oraz praktyczna.
Pozdrawiam pana Dawida i goraco polecam Spasje

KomentowałMagda | 2011-04-13

Skorzystałam ze szkolenia z masażu gorącymi kamieniami i mogę je śmiało polecić. Praktyczne umiejętności zostały przekazane w miłej atmosferze i konkretny, jasny sposób.

KomentowałJoanna | 2011-04-07

Polecam wszyskim szkolenia w centrum,fantastyczna atmosfera,profesjonalne podejście,na pewno skorzystam z następnych szkoleń.

KomentowałDorota | 2011-03-26

Właśnie kończę kurs z masażu klasycznego. Bardzo gorąco polecam...kurs prowadzony jest przez P.Anię, która ma duże doświadczenie i ogromną wiedzę, przekazuje kursantom bardzo cenne wskazówki, których nie znajdziecie w żadnych książkach (praca z klientem, wyposażenie gabinetu, normy BHP i inne) oraz na co uważać i czego (broń Boże) nie robić... podczas masażu :). Wszystko przetestowane w rzeczywistości....żadnej ściemy! Kurs przydatny zarówno dla osób, które chcą masować relaksacyjnie i dobry wstęp do masażu w jednostkach chorobowych. Każdy znajdzie tu coś dla siebie i nie martwcie się brakiem wiedzy z zakresu anatomii. P. Ania umiejętnie przeplata teorię z praktyką, wszystko umie przedstawić na żywym człowieku, na każde pytanie zna odpowiedź:) Wspaniała atmosfera na zajęciach, a także poza nimi:):):) Profesjonalne podejście w każdym calu. Ja już zapisałam się na kolejny kurs, nie wahając się ani chwili.

KomentowałMonika | 2011-03-25

Polecam szkolenie z masażu wyszczuplająco-antycellulitowego. Przeprowadzone bardzo profesjonalnie oraz ciekawie. Atmosfera była wyjątkowo miła. Bardzo dobrze przeprowadzona część praktyczna i teoretyczna. Jestem bardzo zadowolona. Polecam i gorąco pozdrawiam!!

KomentowałDagmara | 2011-03-19

Witam jestem bardzo zadowolona z kursu masażu bańką chińską. Wszystkim serdecznie polecam. Spasja to nie tylko nauka ale także miło spędzony czas.

KomentowałAgnieszka | 2011-03-15

Miałam niesamowitą przyjemność skorzystać ze szkolenia z body piercingu w "SPASJI" i nie żałuję tej decyzji,była zdecydowanie trafna.Pełen profesjonalizm prowadzącego i ogromna wiedza z anatomii człowieka,co uważam za niezbędne w wykonywaniu tych zabiegów.Część praktyczna w pełni mnie zadowoliła a poczucie humoru Dawida rozładowywało emocje i strach przed ukłuciami na żywo.Gorąco polecam!!!!!!!!!! Jeśli szkolenie to tylko w SPASJI .

KomentowałMateusz | 2011-03-08

Gorąco polecam. Odbyłem kurs z body piercingu i jestem naprawde bardzo zadowolony. Szkolenie prowadzone w bardzo przyjemnej atmosferze, masa ciekawych i potrzebnych w przyszłości informacji. Część teoretyczna - całe podstawy, później praktyka na silikonowych modelach a na końcu na zywych modelach. Rewelacja. Naprawdę firma z profesjonalnym podejściem. Z czystym sumieniem wszystich mogę zachęcać.

KomentowałMagdalena | 2011-02-24

Brałam udział w 2-dniowym szkoleniu z masażu gorącymi kamieniami. Bardzo miła atmosfera. Duża wiedza prowadzącego. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością skorzystam w przyszłości z innych szkoleń.
Serdecznie pozdrawiam

KomentowałRenata | 2011-02-24

Jestem pod wrażeniem.Uważam ,że Pan Dawid mógłby nauczać szkoleniowców -ponieważ ma podejście do człowieka.Dziękuję.

KomentowałAndżelika | 2011-02-15

Uczestniczyłam w 3-dniowym szkoleniu z body piercingu. Oprócz masy ciekawych informacji, przekazanych przez Dawida, miałam możliwość wykonać wiele przekłuć, co w tego typu szkoleniach jest rzadkością. Obszerny skrypt szkoleniowy. Zainteresowanym zdecydowanie polecam i pozdrawiam :)

KomentowałAnia | 2011-01-25

Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia masażu kobiet w ciąży. Bardzo miła atmosfer. Profesjonalne i ciekawe prowadzenie. Szczerze polecam.Pozdrawiam Pana Dawida:)

KomentowałMarta | 2011-01-24

Fantastyczna atmosfera na kursie, w pełni profesjonalne a jednocześnie pełne humoru podejście do pracy i ludzi! Uczestniczyłam w masażu kobiet w ciąży i m. shantala i szczerze mogę polecić wszystkim te kursy a w szczególności przyszłym i obecnym rodzicom! :) Pozdrawiam cieplutko!

KomentowałMagda | 2011-01-24

Bardzo miła atmosfera. W jasny sposób szkoleniowiec przekazał niezbędną wiedzę, a także kilka ciekawostek. Gorąco polecam. Z pewnością skorzystam w najbliższej przyszłości z kolejnych szkoleń.

KomentowałSandra | 2011-01-11

Brałam udział w szkoleniu z masażu kobiet w ciąży. Jestem bardzo zadowolona, kurs został przeprowadzony bardzo profesjonalnie w miłej atmosferze. POLECAM

KomentowałEla | 2010-12-14

Odbyłam 1- dniowe (indywidualne) szkolenie z masażu gorącymi kamieniami.Przebiegało ono na wysokim poziomie, w miłej atmosferze, w dobrze przygotowanym, przytulnym, dającym komfort gabinecie. Pan Dawid profesjonalnie podchodzi do tematu, widać i czuć, że to co robi, robi z pasją...Dodatkowym atutem są pełne materiały szkoleniowe. SZCZERZE POLECAM !!

KomentowałAndrzej | 2010-12-06

Pełny profesjonalizm,elastyczność i poczucie humoru oraz
pełne zaangażowanie to jest to czego oczekiwałem
Dawid- dzięki:))

KomentowałAgata | 2010-12-01

Długo szukałam i wreszcie znalazłam. Profesjonalna strona internetowa i pozytywne opinie skłoniły mnie do wysłania maila z zapytaniem. Bezproblemowy, szybki i miły kontakt zaowocował wkrótce moją obecnością na indywidualnym łączonym kursie masażu w "Spasji"- Masażu Gorącymi Kamieniami i Stemplami Ziołowymi.

Długo by opisywać...dlatego nie będę tu oryginalna i podpiszę się obiema rękami pod opiniami poprzedników i poprzedniczek - PROFESJONALIZM, ODDANIE, ZAANGAŻOWANIE, WIEDZA I PASJA - to słowa klucze charakteryzujące podejście Pana Dawida do tematu - WŁAŚCIWA OSOBA NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU. Tu zabieg masażu zamienia się w rytuał, gdzie płynny ruch, ciepły dotyk bazaltu, orientalne roślinne zapachy i relaksacyjna muzyka tworzą spójną całość... a o to właśnie chodzi!

Wszystkim zainteresowanym gorąco polecam, bo warto poczuć to na własnej skórze.

P.S.
Pozdrowienia dla "naszego ciałka" - Kasi
Pozdrowienia dla Pana - Panie Dawidzie i do zobaczenia

KomentowałJoanna | 2010-11-27

W moim przypadku kurs cieplymi kamieniami bylo niesamowitym eksperymentem nauczenie sie bardzo dokladnie waznych rzeczy potrzebnych w pracy jako masazysta a instruktor skupial sie na tym abysmy wyniesli z kursu jak najwiecej.Polecam bo Ja napewno zdecyduje sie ponownie na kolejny eksperyment

KomentowałKlementyna | 2010-11-24

Cenne i inspirujące doświadczenie - Bez wahania poleciłabym każdemu zainteresowanemu - w moim przypadku było to szkolenie w zakresie masażu gorącymi kamieniami. Kompetencje prowadzącego, entuzjazm , który się udziela;-) i ciekawe spostrzeżenia- moje oczekiwania zostały spełnione! Zachęcam, bo zdecydowanie warto...

Komentowałola | 2010-11-17

witam serdecznie!Jestem fizjoterapeutką, pracuję w rehabilitacji i w odnowie biologicznej jako masażystka.przez październik i listopad uczestniczyłam w kursie masażu orientalnego w Spasji.Chciałam polecić naukę tutaj , polecam nauczyciela Pana Dawida, ponieważ oprócz wiedzy praktycznej i teoretycznej ( która w genialny sposób przedstawiana ),uczy mysli holistycznej i przypomina jak ważny jest pacjent i jak ważny jest terapeuta i wspólna harmonia w tej relacji, wskazówki niezbędne w pracy gdzie często zapomina się i burzy sie relacje.
  Jestem bardzo zadowolona, warto uczyć sie u takiego trenera- brawo za estetyzm,duuużą wiedzę, mądrość życiową i naturalność!!!!!
  Pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz polecam,byłam na innych kursach, gdzie traktowano mnie bezosobowo, tutaj..Warto!

KomentowałDorota | 2010-10-04

Jestem bardzo zadowolona z kursu masazu goracymi kamieniami, profesjonalne prowadzenie, miła atmosfera napewno będę uczestniczyła w innych szkoleniach zorganizowanych przez SPASJĘ . Serdeczne pozdrowienia dla prowadzącego.
Dorota z Brzegu

KomentowałIzabela | 2010-10-02

Pod koniec sierpnia uczestniczyłam w szkoleniu Body Piercing.Kurs był rzeczowy, szczegółowy, profesjonalnie przeprowadzony, miła atmosfera.Mam już za sobą pierwsze zabiegi w gabinecie, klientki są zadowolone, ja również!Gorąco polecam.

KomentowałStanisław | 2010-09-27

Odbyłem ostatnio kurs masazu goracymi kamieniami,bardzo fajna sprawa,polecam kurs,bardzo mila atmosfera i prowadzacy!

KomentowałJustyna | 2010-09-14

Uczestniczyłam w kursie masażu gorącymi kamieniami i bardzo polecam! Fajna i luźna atmosfera a jednocześnie profesjonalne podejście i zaangażowanie prowadzącego, dużo ciekawych informacji. Jeszcze raz polecam!

KomentowałKatarzyna | 2010-09-07

Byłam ostatnio na szkoleniu z Body Piercingu.
Jestem zadowolona z tego kursu i polecam go innym.
Pan instruktor bardzo miły, wszystko nam dokładnie opowiedział i wytłumaczył. Po części teoretycznej były przekucia na manekinach i żywych modelach. Wszystko wykonywane sterylnie i profesjonalnie.
Nie żałuje zostawionych tam pieniędzy ani km, które musiałam pokonać aby tam dotrzeć :) (:

KomentowałJustyna | 2010-08-19

Jesteśmy fizjoterapeutkami, ale wspólnie z koleżanką postanowiliśmy się przebranżowić, pójść w kierunku masażu relaksacyjnego i otworzyć gabinet. Wybraliśmy centrum szkoleniowe Spasja. Na początek odbyłyśmy szkolenie MASAŻ STEMPLAMI ZIOŁOWYMI. Zgodnie uważamy, że było to najlepsze szkolenie, na którym byłyśmy. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm Pana instruktora do ostatnich minut. Bardzo mile zaskoczyły nas również super dopracowane skrypty i inne materiały dydaktyczne.
(Ostatnio na szkoleniu dostałyśmy zwykłą kartkę, zamiast dyplomu)
Napewno wrócimy
Justyna i Marysia

KomentowałAnka | 2010-08-06

3 sierpnia odbyłam szkolenie body-piercing. Szkolenie przebiegało bardzo profesjonalnie z uwzględnieniem wszystkich szczegółów . Miła atmosfera, duży spokój, brak pośpiechu. Wykonałam kilka przekłuć próbnych bez modeli oraz kilka na modelach. Jestem naprawdę zadowolona.
Polecam Centrum Spasja oraz Pana prowadzącego.

P.S. nareszcie zacznę w swoim gabinecie :)
Anula

KomentowałKasia(KaTe) | 2010-07-29

Niedawno odbyłam indywidualny Kurs BODY PIERCINGU. Był to mój 4 kurs w życiu. Jestem naprawdę mile zaskoczona. Miła atmosfera, profesjonalne podejście prowadzącego. Każdy przypadek omawialiśmy osobno, zawsze dyskutowaliśmy przed i po przekłuciu, wszystko przedstawione w sposób klarowny i zrozumiały. Najbardziej podobała mi się oczywiście część praktyczna, wiele nietypowych, ciekawych rozwiązań (manekin na początek był ok J)
Szczerze polecam KaTe

KomentowałEmilia | 2010-07-28

Brałam udział w kursie masażu gorącymi kamieniami.
Szkolenie bardzo ciekawe , miła atmo cennych rad.
Zamierzam uczestniczy w kolejnych szkoleniach .
Serdecznie polecam .

KomentowałKasia | 2010-07-27

W ostatni weekend uczestniczyłam w kursie masażu gorącymi kamieniami i z pewnością nie będzie to mój ostatni kurs w Centrum Spasja.
Luźna atmosfera, dobre tempo szkolenia, wiele cennych informacji z zakresu: anatomii, pracy z klientem, przygotowania stanowiska pracy ...
Polecam.

Komentowałmałgosia | 2010-07-16

do tej pory myślałam, że jestem masażystką. Po kursach w Centrum Spasja mogę powiedzieć, że długa droga przede mną. Dziękuję za otwarcie mi oczu i wskazanie odpowiedniej drogi.

Komentowałagnieszka marianka | 2010-06-30

szkoelnie z masażu misami kokosowymi oceniam wysoko, wzbogaciło moją wiedzę także z zakresu anatomii, rozpaliło ciekawośc dalszych doświadczeń kontaktu z ciałem, prowadzący komunikatywny i zarażający energią, dziękuję

KomentowałGosia | 2010-04-01

Pare dni temu odbylam indywidualne szkolenie z masazu goracymi kamieniami.Bardzo profesjonalne podejscie instrktora(pana Dawida), szeroka wiedza i przemila atmosfera pomogly mi szybko i z latwoscia opanowac przekazywane informacje. Szczerze polecam :)

KomentowałASIA | 2010-03-11

Jestem po szkoleniu MASAŻ BAMBUSOWY. Uważam, że Spasja rzeczywiście działa z pasją ! Pełny profesjonalizm, fachowość i zaangażowanie! Żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi a atmosfera w czasie zajęć jest bardzo miła. Polecam !

KomentowałMonika | 2010-03-01

Bardzo profesjonalnie, mi spodobała się dbałość o szczegóły a to one składają się na całość.To z pewnością nie było moje ostatnie szkolenie.

KomentowałRoman | 2010-02-22

Szkolenie, masaż miskami kokosowymi. Szkolenie wreszcie trwało kilkanaście godzin. Nikomu się nie spieszyło i było naprawdę profesjonalnie do samego końca. Gorąco polecam

KomentowałKasia M. | 2010-02-16

Odbyłam ostatnio szkolenie z masażu bambusowego. Bardzo mi się podobało a w szczególności sposób prowadzenia szkolenia. Zachęcam wszystkich, którzy pragną poznać nowatorskie techniki masażu.
Gorąco polecam centrum Spasja

KomentowałAlan | 2010-02-15

Bardzo profesjonalne usługi. Świetne podejście do klienta. Bardzo miły personel oraz bogata oferta. Poleciłem już swoim znajomym.

KomentowałAleksandra P. | 2010-02-08

Jestem stałą klientką Centrum SPASJA. Terapeuta odwiedza mnie regularnie, raz w tygodniu w naszym domu w ramach relaksu po ciężkim tygodniu.

Na początku nie wyobrażałam sobie takiego układu, ale w końcu doszłam do wniosku, że jest to mój cenny czas, którego i tak mam zbyt mało więc postanowiłam spróbować. Od pierwszego razu zrozumiałam, że to jest to, czego szukałam. Nigdzie wczesniej nikt nie zajął się mną w taki sposób, z takim zaangażowaniem i profesjonalizmem jak Pan Dawid. Gorąco polecam. Aleksandra P.

KomentowałKasia | 2010-02-04

Miałem przyjemność odbycia szkolenia z zakresu Masażu Gorącymi Stemplami. Naprawdę świetna i fachowa pomoc w zrozumieniu tematu. Polecam

KomentowałAda | 2010-02-02

Masaż wyszczuplająco - antycellulitowy. Szkolenie poprowadzone w sposób bardzo ciekawy i profesjonalny. Dziękuję, polecam i serdecznie pozdrawiam

KomentowałPatrycja | 2010-02-01

Polecam Centrum Szkoleniowe Spasja. Miałam tam szkolenie z masażu miodem. To było o coś innego, wyjątkowego, nie tylko mizianie i czar miodu, ale również specyficzny masaż rozluźniający, likwidujący napięcia w całym ciele.

KomentowałJoanna D. | 2010-01-23

Prowadzę sieć gabinetów SPA i odnowy biologicznej. Moi pracownicy skorzystali już z kilku szkoleń tej firmy. Jesteśmy zachwyceni. Najbardziej podobało nam się szkolenie z masażu gorącymi kamieniami. Poprowadzone wreszcie w sposób nie tylko ciekawy i atrakcyjny, ale także szalenie profesjonalny. I zauważyłam poprawę w relacjach moich pracowników i ich klientów, a to już bezcenne. Gorąco polecam!

KomentowałKrzysztof | 2010-01-22

Odbyłem ostatnio szkolenie z masażu 2 półkule. Rewelacja, coś innego niż dotychczas a podejście instruktora do tematu wyjątkowe

 
Nasza witryna wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej www.wszystkoociasteczkach.pl
projekt i realizacja: strony internetowe 7seconds